FAMILIEADV.DK ved Advokat Christian Blixen-Thiele

Skilsmissen

Skilsmissen eller separationen kan gennemføres hvis blot én af jer eller I begge ønsker at ophæve ægteskabet.

Det er vigtigt allerede fra starten af at være opmærksom på, at tidspunktet for anmodning om separation eller skilsmisse til Statsforvaltningen er afgørende senere i forløbet om delingen af fælleseje og i mange andre sammenhænge.

Kontakt derfor advokaten i starten af separationen eller skilsmissen for at få en vurdering af valg af tidspunkt.

Forældremyndigheden eller bopælen

Når du mener, at forældremyndigheden eller bopælen for dit barn skal ændres, er det helt afgørende, at du får rådgivning om, hvad der skal til for at du kan få det, som du mener er bedst for dit barn. Barnets trivsel er i centrum, og kontoret arbejder sammen med børnepsykologer, som benyttes af retterne eller Statsforvaltningen. Børnepsykologerne kan både vejlede i sagerne og kan også hjælpe børnene, hvis problemerne er uoverskuelige.

Samvær

Er samværet for dit barn med den anden forælder ikke godt for barnet, er det vigtigt, at du får rådgivning om, hvordan du hurtigt og sikkert ændrer samværet for barnet. Du bliver med det samme rådgivet om dine muligheder for at ændre barnets forhold under et samvær. Også her kan du benytte de psykologer, som er tilknyttet kontoret, til rådgivning af dig om barnets trivsel.

I samværssager er udtalelser om barnet, f.eks. fra institutioner, skolepsykologer, underretninger, § 50-Undersøgelse, helt afgørende.

Bodeling

Når fællesejet skal deles, er det meget vigtigt, hvornår separations- eller skilsmisseansøgningen sendes til Statsforvaltningen. Du bliver rådgivet om forløbet af en bodeling, og hvad dine muligheder er.

Selvom I ikke har været gift, kan du henvende dig om deling af sameje efter I er gået fra hinanden.

Indhent uforpligtende tilbud

Navn*
By
Tlf.nr*
E-mail*
Kort beskrivelse*

Jomsborgvej 41 mezz. DK-2900 Hellerup Tlf. +45 21 26 18 73 E-mail: christian@familieadv.dk

Gl. Lundeborgvej 55 DK- 5874 Hesselager Tlf. +45 21 26 18 73 E-mail: christian@familieadv.dk

CVR: 26279945 Trygforsikring police 234554